BYGG ETT GYM TILL FÖRETAGET

Företagsgym

SKAPA ETT GYM FÖR ALLA ANSTÄLLDA 

Vi på Oak älskar att skapa möjligheter för mer träning. Tillsammans med ditt företag eller i din förening kan vi bygga riggar och större Crossfitboxar för er.

Vi kan hjälpa dig från ide till färdigt gym. Under senaste året har vi levererat flera gym till många bolag i olika storlekar. Vi har byggt en Crossfitbox med fokus på kondition och även flera mer traditionella gym. Oak kan erbjuda allt som du kan hitta på vår sida men även ett betydligt bredare sortiment med allt från förvaring till maskiner. Vi älskar utmaningen, så låt oss höra hur ert drömgym ser ut så ska vi försöka lösa det åt er.

Allt detta sker genom personlig kontakt där vi planerar och ritar upp ert gym tillsammans. Vi kan även erbjuda 3D visualisering av ert gym om ni behöver det.

Företagsgym från Oak

Om du vill ha ett helt unikt gym så beställs det direkt från leverantör, helt unikt för er. Det tar lite längre tid eftersom vi beställer direkt från fabrik men det är väl värt det. Du får marknadens absolut snyggaste gym, hög kvalitet och vår hjälp i alla steg.

Yogarum

Annars har vi alltid allt du hittar i butiken i lager och kan skicka inom en vecka från Stockholm.

Välkommen att höra av dig i formuläret nedan så sätter vi igång! 

×