BLI OAK AMBASSADÖR NU

Det bästa vi vet är reaktionerna och mailen vi får från kunder som har förverkligat sina drömmar om ett alldeles eget hemmagym. Ofta får vi mail med bilder och massor av fina kommentarer. Vi är så glada över att få vara en liten del i någons väg mot ett mer aktivt och hälsosamt liv.

Om du vill bli en av våra ambassadörer och "pay it forward" till en granne eller polare som verkligen skulle behöva lyfta lite tyngre, så har vi den perfekta setupen för dig. 

Vi har precis lanserat vårt ambassadörsprogram där du kan skänka din kompis eller svärfar 10% i rabatt på en Oak box och samtidigt får du själv 1.000 kronor som tack för hjälpen från oss. Den perfekta gåvan som fortsätter att ge för varje pass som körs i gymmet.

Allt du behöver göra är att signa upp dig nedan så får du en privat kod att ge till någon du vill ska köpa ett gym och vi håller reda på resten. Du kan välja att få betalt på ditt Paypal-konto eller en överföring till ett bankkonto, vad du känner är bäst för dig.

Vi jobbar tillsammans med ett företag som heter Social Snowball som har byggt integrationen, så något mail kan komma från dem.

Välkommen in i Oak familjen!