Nytt träningsprogram från Mattias

Veckoprogram med wod

Dags för en ny komplett träningsvecka med dagliga pass från vår coach Mattias Steenhower. En bra kombo av styrka, flås och gymnastik

WOD 1

Träningspass WOD

Få igång höfter och axlar idag i mobility delen. B delen är lik förra veckans upplägg med ganska många och långsamma benböj. Låt det svida, det blir skönt ;) Efter detta följer en snabbare WOD där det bara är att gå in i din bubbla och mata på. Ge så mycket kraft som möjligt från benen så dina armar inte dör för fort. Lycka till :)

Single arm KB Cleans? Typ en ”biceps curl” ;)

Tempo @ 2030 menas att man tar 2s på sig ned och 3s upp – det långsamma tempot bygger styrka!

WOD 2

WOD Saved by the barbell

Idag är det dags för en riktigt goding! 5 olika övningar där du ska få ihop så många reps det bara går under 3 varv. Räkna ihop hur många reps du fick totalt efter passet och kommentera gärna nedan :) Träna gärna lite teknik på "Hang Power Cleans" eller marklyft efter uppvärmningen så du får in en skön känsla innan wodden. Kör så det ryker sista dagen på året!

WOD 3

WOD EMOM

Gymnastikkul idag J. När du kör detta pass är målet inte att bli så trött som möjligt. Tänk istället på att få en bra känsla i varje övning i varje intervall. Ta dig en dag och bli bättre på din teknik.

WOD 4

WOD Devils press

Idag blir det åka av :D Tre övningar, få reps men många varv. Se till att hålla ett jämt flöde genom alla varv. Sätt upp en liten "Game Plan" och håll dig till den. Våga ha is i magen, hellre kunna öka tempo mot slutet än att behöva sänka och ta massa vila! Vad fick du för tid? Klarade du det inom tidsgränsen?

WOD 5

WOD team wod workout buddy

 

Hitta en träningsbuddy! Idag slänger vi in en liten Team wod. Bjud hem en kompis eller hugg  någon i familjen att träna med. Ha en 50min klocka att jobba mot. Här handlar det om att kunna peppa och lyfta varandra. Hoppas det smakar ;)

Tack för denna vecka och skicka bara en rad till oss om ni har några frågor!

Föregående artikel Nästa artikel

Lämna en kommentar

Observera att kommentarerna måste godkännas innan de publiceras.