Oak equipment blogg - inspiration till träning

Bygga gym till företaget

Bygga gym till företaget

Företagsgym som skattefri förmån Bland de mest uppskattade förmånerna för en anställd är möjligheten att träna i ett eget gym, utan en massa månadskostnader eller för mycket folk. Vi har flera företag som köpt gym till sina arbetsplatser och är grymt nöjda. När ni jämför olika förmåner kan det vara bra att veta att ett företagsgym kan bli avdragsgillt och det är relativt billig utgift för företaget, dessutom en engångsutgift, inte återkommande varje år. En grym investering i dina anställda! Visste du att om du uppfyller vissa krav från Skatteverket kan du faktiskt bygga ett företagsgym helt avdragsgillt! Det kallas...

Läs mer
Veckoprogram från Mattias Steenhouwer

Träningsprogram för en hel vecka

Nytt träningsprogram för en hel vecka från coach Mattias Steenhower. En bra blandning av styrka och uthållighet. veckan innehåller och klassiska crossfit woddar som "Helen", "Grace" och "Karen". Bit ihop och bara att köra på!
Läs mer
En wod för axlar

Träna bröst och axlar i ditt hemmagym

Träna axlar och armar hemma. Att träna muskler för tillväxt, styrka eller uthållighet är lite olika. Man kan bli hur teknisk som helst med långsamma och korta fibrer eller gå ner i antalet reps per övning. Det tänker jag inte göra, utan ge dig ett program du kan träna hemma med allt som redan finns i vår Crossfit box - The Oak Box

Läs mer
Bränna fett med hög intensitet

Det bästa sättet att bränna fett är med hög intensitet!

Har du funderat på vad det bästa sättet är för att bränna fett? Du, som jag, kanske har läst hundratals artiklar, bloggar och lyssnat på massa tips mm. Det finns flera sätt för att bränna fett. Några är bättre än andra. Här försöker jag reda ut lite kring det och kanske ge dig lite inspiration till att träna mer effektivt.
Läs mer
Veckoprogram från Mattias Steenhouwer

Komplett träningsprogram för en hel vecka

Nytt träningsprogram för en hel vecka från coach Mattias Steenhower. En bra blandning av gymnastiska övningar, core och stabilitet samt tyngre lyft för att bygga styrka. Många av passen går lika bra att köra utomhus som inom hus och om du inte har all utrustning ger Matte tips på alternativa övningar och redskap. Kör hårt!
Läs mer