Oak equipments egna blogg - inspiration till träning

Veckoprogram från Mattias Steenhouwer

Träningsprogram för en hel vecka

Nytt träningsprogram för en hel vecka från coach Mattias Steenhower. En bra blandning av styrka och uthållighet. veckan innehåller och klassiska crossfit woddar som "Helen", "Grace" och "Karen". Bit ihop och bara att köra på!
Läs mer
En wod för axlar

Träna bröst och axlar i ditt hemmagym

Träna axlar och armar hemma. Att träna muskler för tillväxt, styrka eller uthållighet är lite olika. Man kan bli hur teknisk som helst med långsamma och korta fibrer eller gå ner i antalet reps per övning. Det tänker jag inte göra, utan ge dig ett program du kan träna hemma med allt som redan finns i vår Crossfit box - The Oak Box

Läs mer
Veckoprogram med wod

Nytt träningsprogram från Mattias

Dags för en ny komplett träningsvecka med dagliga pass från vår coach Mattias Steenhower. En bra kombo av styrka, flås och gymnastik
Läs mer
Bränna fett med hög intensitet

Det bästa sättet att bränna fett är med hög intensitet!

Har du funderat på vad det bästa sättet är för att bränna fett? Du, som jag, kanske har läst hundratals artiklar, bloggar och lyssnat på massa tips mm. Det finns flera sätt för att bränna fett. Några är bättre än andra. Här försöker jag reda ut lite kring det och kanske ge dig lite inspiration till att träna mer effektivt.
Läs mer
Veckoprogram från Mattias Steenhouwer

Komplett träningsprogram för en hel vecka

Nytt träningsprogram för en hel vecka från coach Mattias Steenhower. En bra blandning av gymnastiska övningar, core och stabilitet samt tyngre lyft för att bygga styrka. Många av passen går lika bra att köra utomhus som inom hus och om du inte har all utrustning ger Matte tips på alternativa övningar och redskap. Kör hårt!
Läs mer
Vi startade OaK Equipment

Varför vi startade Oak Equipment!

Här berättar vi storyn om hur vi kom att starta Oak Equipment och varför vi gjorde det. Kanske kan det ge dig lite inspiration eller bara ett leende på läpparna. Vi är ett gäng som gillar att träna alla möjliga sporter men saknade att kunna köra styrka och funktionell träning utan att behöva åka till gymmet. Vi ville kunna göra det hemma också. Inga maskiner, inget skrammel.
Läs mer